--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

20 August, 2011

JOM JOIN BLOGLIST CIK FARHAH!

Salam 1 blogger..=)

Rasanya dah berhabuk blog aku ni, sebab dah lama tak update dan tak sempat nak balas komen-komen yang ada. Masa tidak mengizinkan.
Apa-apa pun, aku nak ucapkan terima kasih kepada siapa-siapa yang sudi singgah dan tinggalkan jejak kat blog ni. Akan aku balas balik jejak-jejak korang ye..

Okeyla, aku tak nak buang masa, aku nak buat satu segmen.
Ceh, macam dah hebatt sangat lah kan nak buat segmen. Aku nak buat segmen "Jom Join Bloglist Cik Farhah". Bloglist sapa? Bloglist aku lah, dah terang-terang nama aku kan..haha..
Dan dengan bangganya ini adalah segmen pertama aku. =) Brminat tak? Kalau berminat jom tengok syaratnya..JOM LAH JOIN...=)

Syarat-syarat nak join :




1. Letak Header Cik Farhah dan linkkan ke sini, double clik untuk copy yer..
2. Follow Blog Cik Farhah
3. Like FB Fan Page Cik Farhah 
4. Tinggalkan Link kat komen TAPI sila gunakan kod seperti ni
<a href="URL ENTRI KORANG">NAMA ENTRI KORANG/BLOG</a>
5. Buat satu entri bertajuk " JOM JOIN BLOGLIST CIK FARHAH"

Ok, senang je kan? apa lagi jom lah join. Menambahkan kenalan diantara blogger-blogger lain...

Segmen ini akan tamat pada 20 OGOS 2011..




*Nak join ChurpChurp? meh klik kat Sini...









DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

9 hamba allah berkata:

stfzn nana said...

kakak , nana join tau :)

http://mizzstfzn.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-cik-farhah.html

eYrA sToRy'S said...

kakak , saya join :D

http://bilajarisayainginbercerita.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-cik-farhah.html

fieniey ramziey said...

Nak join jugak :)
http://fienieyramziey.blogspot.com/2011/08/contest-bloglist-cik-farhah.html

Zul Fattah said...

Skodeng2.. tengok entry.. huhu..
done follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

chegu abbas said...

nanti ye,,,,

ninie_azriena said...

JOM JOIN BLOGLIST CIK FARHAH/NINIE AZRIENA

◕‿◕ Cikinas Rawr ◕‿◕ said...

Join

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-cik-farhah.html

ercy said...

jom-join-bloglist-cik-farhah/ercywong.blogspot.com

ercy join....

My Name is Mar said...

Alaaaaaa-_-"
Tak sempat-_-"