--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

21 August, 2011

ADA ORANG NAK BAGI AKU 2 JUTA PAUN TUU...!


Salam semua...=)

Tahu tak, aku dapat 2 Juta paun dari seseorang..
baik betul hati dia kan...=,=
Tak caya? meh tengok...
-
-
-
-

Assalammuailaikum, Saya ingin merperkenalkan diri saya terlebih dahulu. Nama saya Puan Shahsilla Binti Sarippudin from Malaysia. Untuk makluman saya penghidap kanser di tahap yang serius. Dan doktor telah mengesahkan bahawa saya tidak akan dapat bertahan hidup lebih lama. Dengan murah hati nya saya ingin mendermakan segala yang saya miliki dan ini adalah keinginan yang saya dan arwah suami saya telah rancang sebelum ini. Memandangkan kami tiada di kurniakan cahaya mata. Assalammuailaikum, Dengan murah hati nya dan keikhlasan hati saya dan arwah suami saya. Dan saya percaya allah maha mengetahui niat saya ini. Dengan ini, saya menghulurkan atau menyumbangkan sejumlah wang sebanyak £2,000.000.00 (Dua Juta Paun) kepada anda. Dalam memudahkan semua urusan antara saya dan anda, saya akan meminta peguam saya menyediakan segala dokumen yang berkenaan. Dan dengan izin allah semua urusan akan berjalan dengan lebih lancar, dan pindah hak milik di antara kita tidak akan bermasalah. Semoga allah memberkati segala kerjasama dari anda dan gunakan lah pemberian saya ini dengan bijaksana. Salam, Puan Shahsilla Binti Sarippudin.




Ini semua kerja spam kat email la.. takde nyer ada manusia yang betul-betul baik hati macam ni kan?
Kalau ada pun, tak ramai..huahua..
Dua kali dah dapat benda yang macam nie...=,=
Jangan percaya kalau dapat email macam ni...



p/s: maaf lah kalau mengarut.. saja nak share..=) 



Okbai!


* siapa belum ade churpchurp dan nak join,meh join kat sini..--> ChurpChurp
*Jom join group kat Facebook untuk blogger semua ---> SanaSiniBlogwalking




DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

3 hamba allah berkata:

mr.kylephytrie said...

haaa....aq pun penah dapat byk cam ni...hahahammmpehhh

Farhah Azman said...

@mr.kylephytrie hahah..kalau ade yg betul2,konfemmm laaa...kayaa..

Farhan Hanif said...

selalu gak dpt email mcm ni...mula2 hari tu rasa kelakar je...tapi bila lama2 rasa geram plk...asyik2 spam je yg masuk email