--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

09 July, 2011

"CONTEST: SAYA BLOGGER KREATIF"

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Aku telah ditag untuk join contest ni oleh seorang BLOGGER ni..
So dengan kerajinan diri, aku pun join.. aku tak kesah pun aku menang ke tidak kan..


Blog kamu sangat comel, kemas, ringan dan cantik. Saya suka warna blog kamu iaitu pink cair dan kombinasi dengan warna putih kerana menunjukkan kamu seorang yang lemah lembut dan penyayang.. Bila melihat blog kamu, membuatkan saya menjadi tenang.. =)
Itu saja rasanya, saya tak pandai nak berkata-kata..^_^

DAN

Aku diminta tag 5 orang kawan-kawan yang lain,
Aku dengan bangganya tag
-
-

p/s: Blog aku takde la hebat dan menarik pun.. tetapi kawan-kawan aku yang 5 orang ni lagi hebat dan menarik.. Diorang menang pun takpe..hehe..

* Sapa-sapa nak join boleh la KLIK BANNER tu ye..*

Ok bai!




DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

4 hamba allah berkata:

Azhafizah[フィザ] said...

wah..rase cam tak kretip je fiza ni..aduihh..thx tag fiza..(=
gudluck farhah!

fyna said...

dear~
thank tag fyna.
nanti fyna join taw.
:)

Atika Aula said...

tQ sebab join contest sy~ blog awak pun lawa pe.hehe

TYNTHA LANA said...

Salam. Lana dari group 8, segmen freaky smnggu 100 follower, maaf lambat terjah! hahaahha. Salam kenal..lana folo sini.. jmpt ke page lana juga ya? ^_^

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html