--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

08 August, 2012

♥ UNTUK AWAK OH UNTUK AWAK! ♥

Assalamualaikum 

Hye awak ! yelah awak lah! yang tengah baca ni. hehe. Awak yang ada dalam hati saya sekarang ni ♥ 
Sesiapa yang rasa diri dia dalam hati saya tu, awak lahh orang nya..hehe
Awak kat sana tu jangan nakal-nakal tau. Saya percaya dekat awak. Kalau awak nakal, saya babap awak tau bila kita jumpa! ^^ 
Awak buat apa tu ? mesti tengah busy study kan? banyak test ye? tak pe, sama lah dengan saya. Sama-sama kita berjuang ya untuk semester ni. :) 

Awak, bila nak jumpa lagi ye? Rindu la! haa.. 

Rindu yang memang tak dapat nak kata lagi la. 
Selagi saya dapat sabar, saya sabar ni wakkkk.. huhuhu.

Awak, saya sayangkan awak. saya tahu awak pun sayangkan saya kan?  :) 
Selama kita bersama ni, awak dah buat saya bahagia sangatt. kalau nak dibalas, saya mampu balas dengan kasih sayang saya je. 

Sejauh mana kita terpisah di antara berkilometer, saya tetap tunggu awak, saya tetap akan setia dengan awak. saya tak kan buat hal di belakang awak. Saya harap awak pun macam tu juga. 

Awak hargai saya, dan saya hargai apa awak buat dekat saya dan saya tahu saya banyak kekurangan nya tapi awak terima saya dengan seadanya. saya tak nak kisah silam saya terjadi lagi. saya nak buka buru dengan awak. awak tahu kan apa saya maksud kan ? hati awak sangat tulus sayannnggg.. 

Saya bersyukur sebab allah kenal kan saya dengan awak. awak beza. hari-hari awak buat saya ketawa walaupun dalam telefon sahaja iaitu tempat kita berhubung hari-hari. yelah, kita jauhh kan. :) tapi saya tak kisah awak jauh mana pun, hati saya tetap kat awak.

Erm, okey la dah tak tahu nak taip apa dah. setakat sini sahaja. Awak jaga diri bebaik ye. Ada jodoh  dan murah rezeki, kita kahwin, ♥ insyaallah.

Muhammad Zarieq Zakwan, awak lah orangnya yang saya maksudkan. ♥ 
i love you always, now and forever. insyaallah. p/s : tolong lah menangis ye bila baca ni. hahaha.. =P 


Till then, 
Bye bye DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

0 hamba allah berkata: