--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

07 July, 2012

♥ MUHAMMAD ZARIEQ ZAKWAN ♥


♥ Salam semua 

Dia yang baru, dia berbeza dalam macam-macam hal, dia sweet, dia kelakar, lain dari yang lain dan akhirnya aku jatuh hati kat dia. Mungkin dan pasti ada yang pelik kenapa aku pilih dia, kenapa tak orang lain.  Tapi aku tak kisah, sebab semua perasaan ni datang pun dari ALLAH. Lantaklah apa orang nak cakap pasal aku dan dia ! Dia terima aku macam mana nya aku, pun dah mencukupi dan aku pun terima dia. 


♥ Kepada Mr. Z  : Ingat, kalau ada jodoh tak ke mana. Kalau ada, Alhamdulillah. insyaallah. ♥ Kita tak tahu sampai mana hubungan kita tapi apa pun kita usaha la sebaik mungkin untuk kekal ye. 
♥ Jangan Nakal2 ye B :) Belajar elok2! Dan Jaga Diri ye B ^_^



♥ MUHAMMAD ZARIEQ ZAKWAN 
See ? Dia tak handsome kan tapi dia manis lah bila dia senyum! haha. 
Sungguh aku tak percaya yang aku gedik macam ni! haha. 

Terima kasih la ye sayang, propose i kat mall dan memang first time la orang propose macam tu tapi terharu sangat dan blushing habis la i masa tu! haha . Nie la aku dapat time dia propose nak jadi GF dia. ♥ Sumpah! cair hati aku ni. Dengan red rose lagi yang memang kegemaran bunga aku! :) bertambah berbunga hati aku ni.
Kenangan yang tak akan pernah aku lupa. Menjadi sejarah dalam hidup aku. Thanks again B.  




p/s : dah lama tak buat entri kejiwangan macam ni. 
 ok cukup dekat sini sahaja. nanti sambung entri lain pula! :)

Ok bye! :)



DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

5 hamba allah berkata:

milasharmila said...

aww! so sweet! i'll pray for you both happiness farhah.. :) jngan nakal taw.. hihi

Farhah Azman said...

@milasharmila aha ! ok mila. amin. :)

Miss Nieyna said...

farhah !!!! ini sangat sweeeeett okayyy !!!
btw , hope both of u kekal ke jinjang pelamin :D

Farhah Azman said...

@Miss Nieyna hehe..terima kasih. insyaallah kalau aa jodoh! ♥

SunnyFunny said...

wahh . untung lahh . so sweet . semoga berkekalan ,

:)