--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

25 June, 2012

TUTORIAL ALA TURBAN

Assalamualaikum sahabat dan rakan blogger ku.
Pertama sekali, aku tahu dah berbulan aku tak update blog. Macam-macam masalah yang terjadi dan macam-macam hal yang ada. Kali ni aku ada buat lah tutorial style ala turban. Aku tahu, kebanyakan nya dah tahu nak pakai macam mana tapi kebanyakannya juga tak tahu pakai macam mana. So, disebabkan ramai kawan-kawan aku tanya, macam mana nak pakai style macam ni, aku pun buat la tutorial. Mula-mula tu tunjuk melalui gambar tapi ada juga kurang faham, so aku buat la video tapi video aku ni tak bersuara la! haha. Tapi boleh difahami la. Aku malu juga nak buat video ni, maklumlah first time! ahaks.. Tapi apa pun, untuk kawan-kawan, aku buat je la. :) So, mai lah tengok sama-sama and enjoy! 

Style ini yang aku maksudkan! :) 



Tutorial Bergambar 


Tutorial Video :) 


video

Ok. Done! :) 
Selamat mencuba semua.. ^_^




DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

1 hamba allah berkata:

IEQAH said...

cantekk cantekk ^^