--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

03 August, 2011

Wordless Wednesday 7

Salam semua...=)




Hari tu, aku ada ternampak dekat mana entah, orang kata baju muslimah dan baju priest pakai ni sama? err..?
Korang rasa? Pendapat korang?
Pendapat aku lak, tak sama pun kan..=,=


OKBAI!





* Sape minat Nescafe? klik kat Sini
*Sape pengguna DiGi dan minat bergayut atau sms dengan member, nak free call atau sms klik Sini

* Jom join Facebook Group untuk blogger --> Sana Sini Blogwalking dan Santai Blogger atau Port Blogger



DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

15 hamba allah berkata:

i'm ezza haniza said...

saya minat sgt baju ni..gulp..yeke mcm priest ? based on niat jugak..

Shuk_ArChie said...

Eh rasanya x sama.. jelas terasa baju muslimah x de tanda salib :)

AdinLala said...

Ermm, kita kena tnye mufti mufti untuk dapatkan kesahihannye :)

Nak terbang naik beskal mini ?? Hehe
JOM terbang ke ENTRI TERBARU AdinLaLa !
- Manusia Makin Ego : Wordless Wednesday

shafiqabdshukor said...

tah le..
mngkn kebetulan je kot...

Freaky said...

aisehmen.. macam priest ? kena tanya pakar tu

fiq. said...

ouh, ni org kate ape? hodie, eh betul ke tak,,,lebih kurang la kan..

mahal pon mahal jugak,,
tapi baju muslimah yang t-shirt tu tak kan,huhu

nuruhuda_329 said...

ayoyo..acctually nice belog:)

Hans said...

rasa2 tak sama pun

Farhah Azman said...

kawan2 : kalau bg saya, tak sama jgk.. juz kebetulan.ari tu ade ternampk ade org kata sama.=,=

kimiez said...

iras-iras tue mungkin..serupa tue xde lak

Marina said...

Laen la...baju muslimah ade pattern kat pinggang tuh... selamat berpuase dan selamat berkenalan dari Marina...


www.marinafazli.blogspot.com

eintan nurfuzie said...

JALAN2 SNI...
SORY LAMBAT SGT TERJAH KORANG BLIK...FOLO KAMU

Far8 budak baik said...

entah lahhh..asal tak de lambang tu
takpe ar knnnn..
seyes aku x pakai..
hahahahahahhaah...

iMBobo said...

klau sama pun tape pkai kn?asalkan jgn pakai lambang tu sudah..

azlia mj said...

join ini juga ya..

http://purnamalie.blogspot.com/2011/08/bloglist-alie.html

hehe thx..
;))