--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

30 July, 2011

HARI INI BIRTHDAY BLOGGER TU LAAHHH!!

Salam 1 Blogger...=)

Hari ini birthday seorang blogger tau.. Blogger ni agak famous juga lah.. Blogger favourite aku  nih.
Dia ni juga kawan realiti aku, kawan kelas dan kawan seperjuangan..eiccehh..
Okeylah aku taknak buang masa, meh aku tunjukkan sape kah blogger itu..

Ehhh, sebelum tuu aku nak bagi dia ni... 
Hadiah dalam blog je la, kalau depan-depan tunggu yerr..


Terima lah hadiah tak seberpa ini..
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki yer..^_^
Dan semoga sentiasa suksess dalam apa jua dann..
Friends Forever bebeh..hahah..


Hah, ini lah dia yang aku maksudkan...Kenal kan??
Klik je banner dia kalau nak tahu..




Selamat malam semua..

Okbai!





*Jom join group untuk blogger di facebook ---> SanaSiniBlogwalking  dan  Santai Blogger
* Sape-sape nak join ChurpChurp ---> Klik ni , masyukk tau ChurpChurp nie... 





DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

3 hamba allah berkata:

Alya Esprézzo said...

sobbs sobsss...terharunya saya!! terima kasih.. T_T

AyiLarimA said...

Happy Bufday ya Alya.
May Allah Bless you.
Ceria selalu.
Success in your life.

:)

aylliarimasiprincess.blogspot.com

Farhah Azman said...

@Alya Esprézzosama-sama..bukan selalu pn hari jadi, sekali dalam setahun..:)