--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

12 July, 2011

" CONTEST : TAGLINE KREATIF BY ALYAESPREZZO"

Salam semua..=)

Hari ini dengan rendah diri nya aku mengejoinkan diri dalam contest cik Alya ni.

Kalau korang nak join korang klik je kat banner tu ye
-
-

Okeyh, sekarang ni aku cerita kan sedikit kenapa url blog aku love-cinta-sayang, ini kerana aku seorang yang penyanyang..haha.. Ada maksud tersirat nama url tu diberi. love tu untuk I LOVE MY FAMILY, yang CINTA lak aku cinta dia dan SAYANG pula aku sayang kawan-kawan aku dan orang sekeliling aku. Aku tak suka kan keganasan dan kekasaran. Walaupun aku ni nampak macam ganas tapi aku ni lembut je tau.. hehe.. Aku suka ketawa dan senyum..hee..Kalau aku senyum or ketawa dapat melegakan semua kesakitan yang ada dalam diri aku ni..
Dan mengapa blog aku diberi Cik Farhah? Sebab aku belum kahwin tapi masih dalam in a relationship, kalau lepas ni aku da kahwin baru la aku tukar nama blog aku ke ADALAH..haha.. belum fikir lagi..
Okeyhla tu aje.. =) Kalau tak menang takpela, kalau menang, alhamdulilah.. ^_^

Nak tau hadiah nye ape? best hadiahnya :
Meh Tengok..

Tempat pertama - Domain Free selama Setahun
Tempat kedua- Barangan bodyshop
Tempat ketiga - Selendang pashmina

Best tak hadiah nya.. aku tau korang mesti nak punya,kalau nak,jom join sekali.. Klik je kat banner tu k.. 

Ok Bye! ^_^


DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

5 hamba allah berkata:

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuu..alya dtg nie!! hehe terima kasih join contest alya! :)

hahahaha mcm baru kenal plak :P

Farhah Azman said...

@Alya Esprézzo ciss..bru nak tgk ker..haha... da berkurun farhah join..haha..

PeRmAtA bIrU said...

:) datang dari contest alya..:) good luck k...

Farhah Azman said...

@PeRmAtA bIrUthanks..:)

iMBobo said...

tahniah cik farhah! :) jenjalan sini hehe