--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

23 July, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF.. AKU UMPAMA!

Salam 1 Blogger..

Even tak berapa sihat, aku kuatkan diri untuk jenguk blog aku dan blogwalking sikit-sikit.
Then, aku pun rasa ingin join segmen Ben Ashaari ni. Lama dah tak join segmen beliau..=)



Sape-sape nak join klik je kat banner tu okey?


*gambar diambil di google


Nampak gambar di atas? hee.. aku umpamakan diri aku sebagai air kerana air mengalir dengan tenang dan laju. aku memilih air sebab aku akan tenang bila dikritik dan tidak akan melenting kerana sebuah kritikan itu akan membantu aku untuk berjaya dan maju dalam dunia blog. Dan aku ingin pergi jauh dalam dunia blog ini seperti air mengalir ke mana-mana. Dan aku takkan berhenti blog selagi nafas masih ada, insyaallah.. 
Erm, tetapi setenang air pun dapat juga menjadi bencana besar seperti banjir dan lain-lain seperti juga aku setenang-tenang aku, kalau ada yang buat palat kat aku, hilang sabar juga nanti.. hee.. =)

Okeyhla, setakat sini saja.. Jom la join juga kawan-kawan..^_^


p/s: Abg Ben, singgah-singgah la Blog saya yang tak seberapa ni, kalau la Abg Ben follow, sangat heppy ye..! =) (mood: perasan je..) - abaikan keperasanan aku ni... 


Ok bai!.. ^_^






DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

6 hamba allah berkata:

zaeimah ismail said...

saya angin,kamu air..
nature is the best..^^

putra_chabee said...

waaaaa,,kreatif erk.. =) singgah jap dari segmen BA..followed,,org atas,,kalau keyboard??? :)

http://mymuzikholic.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

H.J said...

suka je mandi dengan air terjun..haha

cik gege said...

ait terjun...nice...=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

harrazdani said...

umpama air laaa ni...betul jugak yer...setuju2..have a nice day

jom tengok harrazdani umpama apa plak.huhuh

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

Kaki Wayang said...

tetiba dahaga pula..nak air minum ckit...

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-cari_23.html