--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

17 July, 2011

10 BLOG YANG MENARIK DAN COMEL

Salam 1 Blogger..

Rasanya macam dah lama aku tak update entri.. 
Waktu ni aku takde idea sangat tapi aku nak juga update.. =)
Di sini aku ada nak share sikit, sepanjang aku blog ni, wajiblah aku kata yang aku mesti blogwalking hari-hari even sekejap pun jadi la kan. 
So, dengan tajuk aku di atas, korang agak siapa la blog yang comel tu kan..
Bagi aku blog-blog ni comel sebab dengan kekemasan,kesesuaian warna dan paling aku suka adalah unik.. Kiranya macam Simple, Unique but Nice.. Gitu. ^_^

Nak tengok tak? Meh sama-sama kita terjah..hee..


Celoteh Si Alya


Azhafizah 

Azhafizah.Com



Engku Sofea




Belog MTT



Kerana Manisnya Epal


Salam Ukhwah


Mish Apple Punya Belog
Photobucket



Eyka Domo
Photobucket



Namee Roslan



Pieka Sahaja


Haa.. Dah cukup 10 kan? ke terlebih ke terkurang? haha..
Bagi aku menarik je okeyh diorang ni punya blog dan comel.. =)

p/s: Aku punya blog? menarik ke? comel ke? alaaa..tak kisahla,, asalkan aku boleh berblog..hehe..
Tapi kalau ada yang tak kena dengan blog aku, komen je ok.. Aku terima kritikan atau komen dari korang..^_^ Tanpa kritikan dan komen, kita takkan dapat berjaya atau terus maju ke hadapan untuk menjadi yang terbaik.. betul tak? hee..

Okeyhla Bye2.. ^_^








DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

22 hamba allah berkata:

Alya Esprézzo said...

hehehe..terima kasih! :)

Farhah Azman said...

@Alya Esprézzo Sama-sama..:D

PiekaSahaja said...

awww,thanx farha..:)

PiekaSahaja said...

awww,terharu..thanx kawan..:)

Azhafizah[フィザ] said...

wah..thanks farhah sayang..your blog is comel too la as long as PINK..i like (=

cik Dil said...

hye dear..wahh tharuu..sobb sobb..thanks..

terkejut tgk, ada jgk banner budak ngah pecut skuter tuu..hehee

Farhah Azman said...

@PiekaSahaja Welcome pieka...=)

Farhah Azman said...

@Azhafizah[フィザ] Welcome fiza..:)
Thanks...pink kan cantik..=)

Eyka said...

#erk..eyka pon ade laaa...waaaa~ terharuu laaaaaaaaa..sob..sob..T.T

#blog farhah pon okei..nice one..:)

mecasihh :)

<3 hug ^^

Farhah Azman said...

@Eyka
Welcome eyka..heheh..;)

Engku Sofea said...

sayang terima kasih, belog awak pun comel juga :) xoxoxox

Farhah Azman said...

@Engku Sofea sama-sama..=)
Blog sy simple shj anyway thanks..:)

Syazwan Che Deraman said...

semua blog pompuan.huhuhu

Farhah Azman said...

@Syazwan Che Deraman hee..kalau lelaki lain la..takkan lelaki pn nak dpt title comel..hihihi...

rizaros said...

uwaa belog sy xcomel..sob3 :( hehhehee

Farhah Azman said...

@rizarosheheh..comel jgk la..:D

Hunny Kitty said...

menarik...leh la blogwalking!!!

Farhah Azman said...

@Hunny Kitty blogwalking jer..:D

A retarded kitty said...

semua blog ni saya suka

kekeke

Farhah Azman said...

@A retarded kittyhehe..oke..:)

BeloG MTT said...

Mekasih sayanggg ! 2 hari tak online hari ni baru boleh pegang keyboard balik ! :) ♥

Farhah Azman said...

@BeloG MTT sama-sama sayamm..:)
takpe,arini blogwalking la puas2 ye MTT..=)