--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

29 June, 2011

Terima Kasih Azhafizah..^_^

Salam semua sekalian..=)

Korang perasan tak header aku yang baru tu.. ape pendapat korang? comel tak? korang cakap tak comel, aku sekeh kang..hahaha..
Tapi header tu bukan aku yang buat...nak suruh aku buat? bukan la tak pandai tapi malas dan takde masa.. aku saja nak try orang punya hasil seni dorang ni..hehek..

Header ni aku tempah kat Azhafizah... Kenapa aku tempah kat dia? sebab dia suka pink juga.. dan seseorang yang expert juga telah rekemen kan aku kat dia ni dan lagipun senang nak deal dengan someone yang sama kesukaan ni kan.. ^_^

Tengokla blog dia.... pink gitu dan simple tapi unik! aku suka something yang simple but nice.. aku tak suka yang terlebih-lebih bling-bling..sebab ape eh... aku pun tak tahu..hehe..

So cantik tak? Comel Tak? grr... bagitahu cepat!..haha


Okey,tu je... bubbye...^_^



DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

5 hamba allah berkata:

fyna said...

waaaaaa...
sangat comel...
macam tuan nye jugak.
;)

Ibu Darwisy said...

comel sgt..fizah mmg pandai reka..

Farhah Azman said...

@fyna

hehe..maluu.. terima kasih sayamm..

Farhah Azman said...

@Ibu Darwisy
itula..sebab tu sy suke..^__^

Azhafizah[フィザ] said...

@Farhah:thanks a lots dear..
@Ibu darwisy:thanks kat akak jugak...
sayang semua ^__^