--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

29 June, 2011

FOLLOWERS BERTUAH..^_^

SALAM!

SAPE NAK HADIAH, ANGKAT TANGAN??hehe

Okeyh, siapa-siapa yang jadi follower aku yang BERTUAH.. bakal dapat hadiah okeyh..haha..
saja je nak buat ni.. bukan nak paksa follow pun..haha..
So yang belum follow tu and nak hadiah jom..
Hadiah ape? ala..adelah..tak seberapa pun..T__T

Dan blog kau, aku promote kan jugak..^_^


Ciri-ciri followers bertuah:


- Selalu blogwalking di sini
-Ada komen-komen or communicate dengan aku
-Tak sombong

rasanya itu je kot.. hah,.. dan yang dapat menarik perhatian aku.. =)

ADA TIGA ORANG PEMENANG SAHAJA YER...


p/s: agak-agak nak tu,meh follow aku..
dan tinggalkan jejak anda yer di shoutmix or di tempat komen, if sesape tinggalkan jejak kat shoutmix,sila la masukkan URL korang dengan betul yer.. baru senang nak blogwalking at blog korang balik..

Benda ni aku bagi tempoh sampai 10 JULAI 2011..
Follow je la sampai 10 JULAI okey, then.. selepas 10 JULAI tu ada followers baru, tak dapat hadiah la..hehe..=)



* Sila scroll ke bawah untuk entri yang baru*
Ini adalah Sticky Post
Thank you... ^_^

Okeyhla bye...




DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

12 hamba allah berkata:

fyna said...

alooo...
:(
huhu.
xde peluang pown.

Farhah Azman said...

@fyna
Alolo..nakmo sedihh..eheh..:)

NuSaNa NoSa 91 said...

alaaa.. lmbt lg.. ni kena tunggu ni.. heeee~ ^_^

PiekaSahaja said...

kita tak bertuah ke farhah??dh dua kali follow..hahaha..:P

Farhah Azman said...

@PiekaSahaja

pieka nie...haha..^_^

Namee Roslan said...

baik nya dia. saya nak unfollow dan follow balik boleh??heheh

Cik Jannah said...

hehe..nak jugakk laa.hehe

! BUDAQ MANJE..AZLEEN AZIZ ! said...

naknak hadiah n naknak kawan n naknak follow ..huhu

fyna said...

owh....
farhah da tukar term n condition e?
:)

rizaros said...

baiknya.. nak jugak :) hehhehe


salam pkenalan.. dtg dr blog gegar julai. dah follow, jom follow sy jgak untuk smangat bblog :) maceh2..
>>rizaros.blogspot.com

cikenta said...

best nya..best nya..farah..ble tak kalau sy jadi org bertuah ituu..boleh laa..boleh la...hehe

Farhah Azman said...

terima kasih semua yang sudi follow n sudi kwn n sudi singgah blog sy...=)