--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

06 June, 2011

Bloggers Perempuan yg Aku Adore

Aku blogger tp aku tak mcm bloggers lain.. rmai je follower, cantik2, pndai berkata2.. ahh aku ape tau.. 
Smua aku taktau...huahuahua...:))
Skng ni aku dah kat kuching,sarawak.. sudah kembali di uitm terchenta.. sgguh skjp cuti aku ni.. Cuti tak smpai sebulan.. Rindu lagi lak kat family dan masakan umah.. huaaa.. :(
But, ape2 pn, aku harus kuatkan smangat aku untuk abiskan sem last aku ni.. :)
-
-
-
Erm, oke la,sudah2 la bab aku ni.. sbnanye aku nk share sikit pendapat aku ngn korg ttg bloggers masa kini... kihkih..:D
Bagi korg la kan, sape la korg rasa blog sape lg best n sape yg cun? 
Bg aku, rmai yg cun2 n blog dorg pn best2.. 
So now, aku akn share kan sape bloggers yg aku sntisa usha blognye n bg aku cun jgk la kan..
JENG JENG JENG... hahah.. :)
Ehem, aku adore sgt dorg ni, pandai dlm memblog..penulisan dorg bgus n then pndai bergaya,,even simple mcm ne pn,pndai je n cantik.. ohh..how i wish i cud be as fashionable as them..:)


To u olls, i harap u olls trus maju ye dlm dunia blog ke, fashion ke, n in watever la..
Goddluck Girls..:))









And rmai lg sbnanye..hahak..

* kpd u u olls smua, mtk izin copy gmba korg yer.. utk promote kat blog ni jek..:)

Sy harap korg trus memblogging dgn cerita yg menarik tau..:)

muuaahh...! :X



DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

4 hamba allah berkata:

fyna said...

semua comel2 termasuk empunya blog ni ^^

Farhah Azman said...

hehek..tq..:)

Yuyu Zulaikha said...

terima kasih sayangg ku <3, farhah lagiiiiii comel tau <3

Farhah Azman said...

sama2 sis yuyu..
sis pon comel sesangat..
thanks sis sbb sudi komen..:)