--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

18 June, 2011

Bahaya nya memakai "HEELS"

Hello and Assalamualaikum..:)
Lama tak update blog.. now seperti dimaklumkan,aku akn jarang mengupdate blog sbb tgh sebok dgn kls ape smua..
Ok ok aku takmo lari topik la..hee

Td tgh aku jejalan kat website n blog..tup tup aku jmpe satu artikel..
Pasal.... Bahaya kasut tumit tinggi..mgkin korang smua da tau la pasal ni tp takpela aku juz nk share la..
To girls: hmm..sapela tak suke pakai heels,stillettos,wedges n ksut tumit tggi laen.. aku pn ske gak tp skng ni aku da kurang kan sbb aku sndiri mengalami sakit kaki sbb taksub sgt pkai heels agaknye..n now aku pkai slipar or sandal jer..huaaa.. but its ok la, nk cntik2 pn takde guna kan sbb kaki sakit..huhu..(sedih mood)

(cantik kan?)

As well as korg smua tau, heels ni ade mcm2 bentuk,mcm2 saiz tinggi nye tp now kalau kat kdai,smua stok yg tinggi kan... ade kah smua pendek2 skang ni..haha..(joking) :D

Kasut tumit tinggi ni bg perempuan bila memakai nya, nmpak seksi kan... Tetapi itula, se tinggi2 tumit itu n setebal2 kasut tumit tinggi tu, ia akan memberi kesan yg sgt kuat kat perempuan.. kaki kita akan sakit, n tulang2 pn tak btol.. 

Ok, tak guna pn aku membebel pnjng2, ni aku share sikit info ok..
Ok,lau korang nak tau, korang leh pegy kat SINI ...


* Da baca da artikel tu? Ape pendapat korang,..? fuhh mcm takot je kan..:( 


p/s: sorry ye lau aku merepek nth ape2, aku takde idea skng ni.. n then  tgh dmam lg tuh..huhu..sedih2..:(


DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

4 hamba allah berkata:

i'm ezza haniza said...

i suka pakai selipar jepun jaa..hahahaa

Farhah Azman said...

i pn sama..tp kekadang tu ade gak nk bergaya ngn heels..hehe

MyMye MyMya said...

tul2...ikut keadaan la nk pakai knx3...tp cntik kasut tue...:D i like...

Farhah Azman said...

btol tu dear... kalau sy,pkai stakat ade event je..hehe.. kalau pkai time jenjalan,,ooh tidak mampu.. hehe...