--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

23 August, 2011

JAWAPAN UNTUK INCIK ANON - CURIOUS BOY

Salam semua! =)

Erm, tadi masa lepas aku post entri pasal sape nak kad raya dari aku, tetibe ada komen dari Incik Anon ni dan dia telah memberi namanya -curious boy-
Aku rasa kau ni mungkin bukan blogger kot tak pun baru je nak blogging? err, tak kisah la memana tapi aku akan menjawab segala soalan kau okey?
Kang kau kata aku pengecut pulak. Tak berani nak menjawab kan?

Okeyhlah, sebelum tu, meh aku tunjuk soalan kau.

* double click untuk tumbesaran gambar...


Ok, pertama sekali, terima kasih la kau tak nak kad raya dari aku. Aku tak paksa pun..
Aku cakap siapa yang nak? So siapa yang nak, komen la.
Dan pasal benda komen tu yang kau curious sangat tu.. Well, its normal la para blogger nak letak ayat apa dekat komen dia. nak letak 12345 orang comel ke, 000 juta orang baca entri ni ke, dan apa-apa je lah yang berkenaan dengan ayat tu. Lagipun tu hak memasing kan nak letak apa kat blog nya asalkan tak de unsur yang menyakitkan hati orang lain atau unsur-unsur tidak diingini. Betul tak??

Dan aku tak "desperate" lah bak kata kau. Letak ayat macam tu pun kau dah kata desperate ker?
Tak desperate pun. Aku tak kisah pun kalau orang nak ke tak komen entri aku, cukup sekadar mereka membaca nya, sudah.... So sebelum nak cakap sesuatu fikir lah dulu ok?

Cuba kau fikir lah, berapa ramai yang ada buat macam aku tu, weyh ramai lah.. Tak terkata pun. 
Blogger hebat-hebat pun ada.. =)


Okeyh, setakat itu sahaja kan yang kau nak? kalau rasa tak cukup lagi, aku boleh tolong jawabkan lagi.. ^_^

Apa pun terima kasih yer kepada anda kerana singgah blog aku dan sempat juga lah menelaah blog aku..=)

Dan wahai incik anon, kan leboh bagus kau bagi tunjuk je muka kau dan letak nama sebenar..
Kan lagi bagus? =)


#Okbai!


Salam ramadhan.... ^_^




DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

19 hamba allah berkata:

Miss Nieyna said...

sabar farhah . sabar . biasalah tu k . chill je ~

Farhah Azman said...

@Miss Nieynafarhah sabar je..:)
tak de apa pun..dia nak jawapan, farhah bg lah..kang tak bg kata kita ni tak pandai back up diri lak kan..:))

Lissa said...

hiks. die nak jadik comel jugak tu. sbbtu die komen kotT__T

Farhah Azman said...

@Lissayela kot..hihi..:)

Miss Nieyna said...

great ! dia jelez ngan farhah la tu . dr cara dia tulis pn leh nmpk . :)

Farhah Azman said...

@Miss Nieyna nak jeles apa la ngn blog farhah ni... biasa jer blog ni..tp biarlah..hehe.. tak kisah pn..

nina taknk kad raya ker?hehe

Anonymous said...

ish2..to curious boy-you r so gay..ahhaa.farhah mesti dia jelez blog farhah lagi kreatif..apa motip ah,,budak itu..ahahha, bodo la sgt...

cik Dil said...

xyah lyn la org camtuu

cheqhaizan said...

ish3.....farhah dia 2 men cakap ja...hahaa..x pk dl sblm bercakap agaknya..ayoyoyo ini olang pun ader ka????ahahhaha...sabar jelahhh..

Alysha Nur syahirah said...

incik anon yg tak ety2 jdi diri sendiri.. tuh laa dia nyew.. mengutuk org jep lebih.. soh tunjuk muke.. bwu kecut telo ? ap daa.. masyallah.. astagfirullah al-azim.. ase nk bunuh jep natang seko nuh ,

Farhah Azman said...

@Anonymous ni mesti CIK ANON kan...hehhe..takde nama.. nth la ape masalahnya.. tengah tunggu je reply dari dia...

Farhah Azman said...

@cik Dil tu la pasal.. tu la farhah pelik.. orang yang ade blog takkan cakap macam nie...=,=

Farhah Azman said...

@cheqhaizan dia tak paham ler tuu..hahah

Farhah Azman said...

@Alysha Nur syahirah tahu takpe..sokong awak.. berani kritik tapi tak berani tunjuk muka or letak nama dia..hahha..so sapa yg brani, sapa yg kecut..tul tak...

puteяi ʓαняα said...

dia jeles la tuh. xde org komen blog dia

yana said...

hahahah giler...!!!!! dia NGOK kot....wawawa...terburai perot aku gelak farhah oit....leh putos urat kentot cani...aku pon buta gak bab blog...tp x ler NGOK

farah hanim said...

adooi
cam bace cmnt budak2 drjh 6 yg dngki tgh rbut gf je.hhaaa
dia xpahe bahasa melayu sgt kot
tu speaking london je
hehe ^^
biarkn anon tu berlalu cam angin
xpntg kan
hehe

0nenanina Vanilla said...

pe la yang die sakit hati sgt ngan farha ni..dy tersentap tgk ayt comel kot

little ain said...

haters are everywhere. dengki yang amat sabor je lah.