--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

25 June, 2011

DIA CURI ENTRI AKU!!

Salam Semua...

Okeyh, baru-baru ni ada budak minta tolong aku designkan background blog dia..
Then, aku pun tolong la.. budak muda dari aku..

Tapi dengan duka cita nya aku memang kecewa dengan dia.. senang citer aku bengang ar kat dia..
pergghh dah la mood aku tak okey bertambah lagi tak okey..

Dipendekkan cerita budak ni, aku tengah blogwalking tengok blog dia..

DIA BOLEH CURI ENTRI AKU!!
KALAU TAG OR CREDITKAN KAT AKU TAKPE JUGA..

pastu menipu aku,kata tak curi siap lafaz sumpah lagi tu..
nak menipu pun tak pandai adik ni hah..
bila click kat post tu mesti link ke blog aku..

SUMPAH AKU GERAM!!

Nak tengok tak bukti nya??

CURI ENTRI AKU

-
-
-

NI LAK ENTRI AKU..



Sama kan?? aku tegur dia, dia tak mengaku...!!
pastu dia delete..
member aku pun sama tolong tengok kan..
CELOTEH ALYA yang jadi saksi sebelum dia delete..

Kepada semua, hati-hati la ea.. pandai jugak dia nie..T_T

p/s: dah tahu peraturan BLOGGING kan, tak boleh MENCURI ENTRI orang melainkan creditkan kat orang tu...





DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

18 hamba allah berkata:

AbgferOz said...

heee..sabo2.. itu tanda blog anda terbaekk smpai ada org nak tiru.. gud job. truskan usaha :)

hasrul hassan said...

Hahaha .. dah kena buang daaa gambar tu, tak dapat nengok. tapi dari jauh ni memang nampak sama. Hmm dah la ..tak yah marah2 ehhh .... first timer ni. Leks tak perlu besar-besarkan sangat isu ni. :)

hasrulhassan.com

Farhah Azman said...

abg feroz: haha..mana ada...biasa je blog ni..takla seehebat blog feroz..:))

hasrul hassan: tak mara pun,geram je.. rasanya mana2 bloggers akn buat macam ni kalau entri nya kne plagiarism...even entri biasa pon kan..
tak besarkan pun cuma bg warning..hee..^_^

i'm ezza haniza said...

huihhhhhhhhhhhhh............baguss laaa...awak dah ade peminat blog awak tersendri :) ekekekeke

cik Dil said...

sebijik kot..nk copy pun, agak2 laa..ni namanya "kopi pasta" ataupun dlm bhasa stndrnya copy paste..

xpe laa..biasa la tu, dlm dunia blogging ni, isu copycat ni, dah sinonim sgt..yg pnting, kita elakkan bnda tu, n pastikan entry blog kita, originaly written by us..no copy2..Ok

org bblog, ko pun nak bblog..pastu mula lah ciplak entry org..sabar2 eh awak.. okey..chill ^^

Farhah Azman said...

ezza haniza: erkk.. minat takpela,tapi curi tak boleh la kan..hehe..
lagipun sy baru nak aktif berblog..hee..

Farhah Azman said...

cik dil: btol tu..agaknya dye layan "kopi pasta" banyak sangat kot..haha..
saya sabar la ni..kalau tak abih la dia..
cuma geram je..^_^

NurIsme Khalid said...

kopi pasta....takde idea la tuh.......huhuhu.... entry yg nih die tak copy ker.ahahhaha

Farhah Azman said...

nurisme khalid: entahla..no komen..haha..
kalau dye tiru yg ni lg bagus..haha

Hayati Hamzah said...

haha nak copy pun xkan smpai yg strike tu pun tak nak ubah sket :(

Farhah Azman said...

hayati hamzah: da kata copy paste..tu yg tak leh nk di edit..heheh...

Bui Idzra Ryn said...

ader jugak manusia ambil jln mudah mcm ni ea..kiter susah payah cari idea,dia senang2 copy paste..kita bako ajer nak..?

Farhah Azman said...

bui: jom kita bako ajer..hehe..

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Ray Garcia said...

boleh pulak curik bulat2 mcm tu... sedih betol...

Farhah Azman said...

Ray: tau takpe, pastu kata bbuat sndiri..hampehh je..=,=

ifa azman said...

kalau saya curi boleh??:)

Farhah Azman said...

ifa: tak bole..haha.. kalau nak backlink la blk ea...