--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

28 April, 2015

PEEL OFF NAIL POLISH by MY MALAEKA

Hello dan assalamualaikum. lama i tak berblogging.
okay this time insyaallah akan rajin2 berblogging. hihi

okay, lately ni banyak nailpolish jenis kopek-kopek dijual di pasaran kan?
banyak brand cuma mana okay mana best tu terpulang pada masing-masing la kan.

tapi to me, MYMALAEKA nailpolish peeloff is still the best lah. nak tahu kenapa?
sebab nailpolish MYMALAEKA ni ownernya MELAYU kita. 
dan bahan bahan yang dibuat pun di teliti dengan betul dan dipilih dengan secara
teliti.  bukan main ambil brand lain cop brand lain. tu nama nya rebranding kan kan

selama pakai nailpolish MYMALAEKA ni, kuku tak rosak pun. yela kalau pakai yang jenis 
kena cuci dgn remover tu cepat rosak kuku. kalau jenis slalu pegi manicure & pedicure takpela.
jenis yang tak sempat n tak pergi ni macam mana pula kan?

okay, mesti ramai tertanya, nape perlu ada nailpolish peel off ni?
kita nama pn perempuan kan? minat nak melawa n melaram.
dari pakai inai n nanti bosan dengan satu warna maka wujud la nailpolish berkaler kaler !
 buat jenis peel off pula sebab senang umat islam nak p solat tak perlu kalut p cuci dgn remover. 
so dgn peel off ni, korang kopek aje la bila rasa rimas or nak solat. betul tak ?

so meh sini nak tunjuk macam mana nak kopek. video khas untuk korang

video

ni details sedikit pasal MYMALAEKA






dan ni contoh warna warna 



dan tengah promo sales pulak. sampai bila tu kena usha sndiri kat instagram or facebook
di INSTAGRAM dan FACEBOOK






DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

0 hamba allah berkata: