--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

01 October, 2013

AKU TAK SANGKA GUNA SCRUB BELVYA (PSS) RESULT JADI MACAM NI ! !


Assalamualaikum semua.. ^_^

Entri kali mengenai Belvya. Korang tahu tak apa tu Belvya ? Ala, produk scrub untuk slimming yang tengah hangat dipasaran dan meletops habis sekarang ni. Korang tak tahu tu makna nya korang tak online la tu. hahaha. okay okay bukan itu yang aku nak cakap kan.

Ni aku nak cerita sikit kisah Belvya ni. So bermula lah kisahnya.. Ada satu hari tu, tengah best aku online, tetiba aku nampak iklan Belvya ni. Aku pun tengok2 la apa Belvya. Nama pun sedap je. Research punya research, baru aku tahu Belvya ni sejenis scrub untuk membuang lemak-lemak kita yang ada ni. So aku tengok testimoni owner dia yang cantik tu. then testimoni orang-orang lain. Ayat pertama keluar "ohsem nya" serius ke produk ni. So aku pun tertarik la dengan produk. Maklum lah, aku ni dulu kurus lepas tu gemuk giler dan dah susut la balik kerana aku mencuba produk yang aku jual ni dan exercise sikit-sikit. Tetapi susut pun, double chin ni ada la sikit dan lepas raya ni bertambah pula pipi aku ni macam pau lepastu dengan perut aku naik. urghh. geram weyh geram ! so disebabkan aku kurang masa dan agak malas nak pergi exercise sbb kaki aku sakit. so aku buat keputusan untuk try Belvya ni.

Aku order la, so aku scrub la kat dagu aku, kat pipi aku, kat perut, kat peha, dan di mana-mana yang aku rasa nak. Dan tak pernah-pernah aku ukur dulu sebelum aku guna produk mana-mana. aku ukur sebelum dan selepas. Dan aku pun guna la dalam seminggu macam tu. dalam du tiga hari tu, perghhh result dia... macam tak percaya lak ! tak sangka belvya ni macam ni. ! aku kurang 1.5 inchi gitu ar. padahal aku ukur lepas aku makan. macam tak caye pula kan, berkurang ukur lilit tu. Dan kerana itu lah, aku terus guna Belvya ni tapi itu pun skip-skip. sambil tu aku jadi juga la agen. aku suka jual benda yang aku pernah cuba sebab senang aku nak testimoni kan bila orang tanya.

Nak percaya atau tak tu terpulang korang tapi aku dah cuba memang ohsem. ramai pula yang order. Berderet-deret orang order. Okay lah, meh aku tunjuk beberapa gambar belvya. Ade yang dari google dan ada yang aku snap sendiri. :)





ini la owner Belvya. :) 

ini aku lah...



Haaa... caye tak caye tak ? Testimoni banyak lagi tapi kalau nak tengok,, boleh la tengok kat fb belvya ye :)
Kalau nak order, boleh order dengan aku je :) lelaki pun pakai tau! :)

Sedikit sebanyak info tentang Belvya dan mengapa korang patut beli belvya ! :)

1) MENGATASI MASALAH LEMAK YANG TERSANGKUT SANA SINI DENGAN MENGURANGKAN SAIZ LIPID (MOLEKUL LEMAK) DAN KUANTITI LIPID DI DALAM ADIPOCYTES (SEL LEMAK)
2) MENGURANGKAN 1-2 INCI DALAM MASA 1 MINGGU (TERBUKTI SECARA KLINIKAL)
3) INGIN MEMPUNYAI BENTUK BADAN YANG SLIM MELIM MACAM MODEL 
4) MENGATASI MASALAH PIPI BULAT, DAGU BERLAPIS, DAGU TIDAK RUNCING DISEBABKAN TENGGELAM DEK LEMAK MENJADI LEBIH BUJUR DAN RUNCING 
5) MEMBANTU HIDUNG YANG KEMEK MENJADI MANCUNG DARIPADA BIASA
6) MENGHILANGKAN BAU BADAN YANG TIDAK MENYELERAKAN PASANGAN, 
7) MENGHILANGKAN MASALAH SELULIT SEPERTI REKAHAN GEMPA BUMI AKIBAT DARI KEHAMILAN, BALIGH DAN BERAT BADAN TURUN NAIK 
ANTI STRESS DAN MEMBERI KESEGARAN MELALUI CAMPURAN 5 HARUMAN AROMATHERAPY
9) MENEGANGKAN KULIT KENDUR AKIBAT KEHILANGAN BERAT BADAN YANG CEPAT
10) MENCERAHKAN KULIT SERTA MEMPUNYAI AGEN ANTI PENUAAN
11) MENGHAPUSKAN SEL-SEL KULIT MATI YANG MENYEBABKAN TONA KULIT TIDAK SEKATA DAN KUSAM
12) MENCEGAH DAN MELAWAN JERAWAT 
13) MENGATASI MASALAH PERUT BUNCIT SEPERTI MENGANDUNG 
14) MENGGUNAKAN TEKNOLOGI NANO TERKINI
15) PERTAMA DI ASIA
16) SESUAI DIGUNAKAN UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 
17) 100% KELUARAN BUMIPUTERA & MUSLIM
18) DIKILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
19) KESAN SEAWAL 1 MINGGU
20) HALAL, SELAMAT, TIADA KESAN SAMPINGAN DAN MENDAPAT KELULUSAN KKM


MEMANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA SECARA KLINIKAL!! TAK PERLU RISAU KERANA PSS MEMPUNYAI KELULUSAN KKM DAN SELAMAT DIGUNAKAN!

Harga :
SM : RM85
SS : RM90
120gm 


Pergi la ke faccebook ku kalau nak order ye - Farhah Azman



DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

9 hamba allah berkata:

hershey toblerone said...

salam...brape hari boleh hilang lemak2 tu..selain dr guna scrub ni awk ade guna ubt ape2 tak utk kurus ?? brape jar awk gune ?? sbb sy jenis lemak tepu..haha..mcm2 produk gune tapi ttp gitu ajek .. =(

MuMmyLiL said...

serius? berape lme perubahan ni bole nmpak? seminggu? 2 mgu? sebulan?

Anonymous said...

Wahhh..mcm menarik ja..hershey toblerone,awk try la d'herbs diet gold+krim pns makbul munajat d'herbs..agak berkesan laa....

Farhah Azman said...

@Anonymous

dherbs diet gold mmg berksesan. sy pn minum tu.

Anonymous said...

pipi dah cukup kurus and masalah double chin mmg xde. cume x jawline tu x cukup v. klau pakai ni nanti pipi boleh jadi smakin kurus je?

myzeedah said...

Salam. bentuk muka kita lebih kurang sama lah. saya dah pakai produk ni almost 2 minggu. so far tak ada perubahan langsung. sedih gilerrrr~

Min Ha Ra said...

Waaa...br je nk beli belvya.Geram tgk lemak2 tgn berlebihn ni.huhu.
(P/s: awokkss pnh xdgr pasal lingerie elken? Skrg no.1 lingerie in msia.sy pun pakai.mmg best.sgt bgs utk shaping bdn.u can google for testimoni lingerie elken.if u interested utk fitting, please whatsapp me @0132629151.FOC je.awk pun bole wat bisnes dgn mnde ni^-^)

Shalina Anuar said...

Time period bole guna ke??

Anonymous said...

Salam, nk tny, urutan dkt muka, kene buat bulatan kn,, bulatan tu kite kene buat bulatan besar ke, atau bulatan kecik kecik dr bawah ke ats melalui rahang..pleasee help mee