--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

28 July, 2011

TERIMA KASIH KEPADA YANG BERKENAAN!


Salam semua..=)


Terima kasih sebab ape? mesti tertanya kan?
Sebab followers aku dah mencecah 300.
terima kasih kepada yang sudi singgah dan follow blog aku yang tak seberapa ini.
Aku hargai nya. Dan terima kasih juga kepada kawan dan rakan aku seorang ni yang begitu famous amous yang dah banyak tolong aku dalam dunia blog ni. Dia ni yang selalu kritik dan komen blog aku kalau ada yang tak kena.. Terima kasih..=)
Dulu blog aku tak ada lah se "comel" ni kan (perasan) tapi sejak kawan aku ni tegur dan suruh edit sikit biar nampak tak serabut. Terima kasih..^_^

Ni followers aku yang ke - 300..=)



dan ini adalah kawan aku yang famous-amous tu.. Konfem korang kenal lah... ^_^


Kenal kan? konfem kenal..hee..


Okeyhla..setakat ini sahaja..nak sambung buat kerja...=)



Okbai!





DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

11 hamba allah berkata:

Alya Esprézzo said...

erkkkk..saya tak pemes, saya hanya blogger biasa mcm org lain..cuma saya menolong awk ape yg patut je..terima kasih utk awk jugaa :)

sama-samalah majukan dunia blogger utk negara!! *eyh tetiba..

Farhah Azman said...

@Alya Esprézzo malu ler tuu...hehe..
sama-sama.. ehem, nth sejak bila saya awak tah ni alya..hahak..

Miss Nadya said...

tahniah..:)
happy blogging..:)

cik Dil said...

tahniah syg..^^

AyiLarimA said...

ehh, Mira laa follower yg ke-300 tu ye? hihi.. congratx ya gurl.. troskan usaha dlm ber-blog :)

aylliarimasiprincess.blogspot.com

Farhah Azman said...

@Miss Nadya terima kasih..:)

Farhah Azman said...

@cik Dil terima kasih cik dil...^_^

Farhah Azman said...

@AyiLarimA haah, mira le tuu yg ke 300..:)
thanks.. ^_^

fiq. said...

ouh, cik alya,,nak kawan baik dengan dia jugek la,hehe

tahniah=300follower

Farhah Azman said...

@fiq.pergila berkwan baik dgn dia..hehe..=)

Budak Giler Cadbury said...

wahhh !! tahniah :) selamat berblogging