--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

23 July, 2011

TERHARU BILA BEN ASHAARI FOLLOW AKU!

Salam semua... =)

Seperti dimaklum, aku tengah diserang demam panas dan tak sembuh-sembuh lagi. Hari ini ada lah aku update sedikit dan tadi aku offline sekejap sebab memang tak larat. 
Ni aku baru online, so macam biasa buka blog dan sangat terkejut dan terharu bila Ben Ashaari yang famous dan aku pun minat tu..(minat blog dia ok..) follow aku..
Thanks Abang Ben.  Aku tahu la mesti ada antara korang yang dia dah follow tapi aku baru je dia follow.. tapi aku tak kisah lambat atau cepat dia follow aku. 

Apa pun aku terharu dan terima kasih kat Abg Ben kerana sudi follow dan singgah ke blog saya yang tak seberapa ni.  =)

Nak tengok Bukti?

Meh tengok..hee..
-
-
-


Percaya tak sekarang? hehe.. Okey kepada sesiapa yang masih tak kenal Ben Ashaari tu, meh pergi dekat SINI 



Ok bai! 





DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

17 hamba allah berkata:

Mish Apple said...

woahhaaa . . memang terharu . . dulu pon macam tu . tekezuttt kan? tekezutt kan ?

Farhah Azman said...

@Mish Apple mau tak terkejut mish apple.. bkn senang blogger otai or famous nak follow sebab ribuan followers dan peminat dia..hehekk..:D

lia AKA milo said...

hihihi..sangat best dan terkejut kan..
Lia pun begitu juga..
nampak link di di kelab blogger. :)

fiq. said...

wah, suke latewww..agagagag.tahniah2 =Dat least dapat memberi senyuman untuk hari ini....

truth,

From My Fingertip

Farhah Azman said...

@lia AKA milo mmg terkejut sgt.. tak sangka la..hee.. lgpun farhah pn baru je blogging kan...:)

Farhah Azman said...

@fiq. suka sangat..haha..

thanks.. Fiq lagi besh..jdk blog pilihan tuu..:)hehek..

Alya Esprézzo said...

wakakakakaka..uiyo!! terharu sampai typo! hahahaha..akhirnya, wewittt tahniahh tahniaahh..hehhe suka kan kalo org yg pemes amous follow blog kite? ekekeke :)

Farhah Azman said...

@Alya Esprézzo alahaii.. typo sekali sekala.. sama gak alya..haha..

terima kasih..:) mestila suka.. orang famous amous follow blog kite.. yg tak suke tu, dye tak bersyukur or dye bajet bgus la tu..hhehe.. ni pn terharu sebab blogger famous -Alya komen kat blog kita..hahahahk..

Alya Esprézzo said...

hahahahahahahaha poyoooooooooooo!!

Farhah Azman said...

@Alya Esprézzo hahaha..suka betol kacau alya...:P

abieb said...

wahh..bila ler dia nk follow saye pulak.. ngee :D

Farhah Azman said...

@abieb nanti ade la tuh..:)

BEN ASHAARI said...

tq farhah

-✿Ayu✿- said...

wah...sonok kan bila org pemes dtg jenguk kite... hehehe... tp bile dorg nk jenguk ayu lak...huhuhu...

Farhah Azman said...

@BEN ASHAARI welcome abg ben..:)
Teruja sekejap..hehe

Farhah Azman said...

@-✿Ayu✿- mmg seronok tau..hehe.. bkn senang kan sebab ramai je blogger kat malaysia ni..hehe

nashanadz said...

ihihihi