--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

28 July, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #7

Salam semua..=)





PEREMPUAN LETAK GAMBAR NAMPAK LURAH TETEK, KORANG RASA LAWA TAK ATAUPUN HOWT??


p/s: tak tuju kat sape-sape pun, jangan ada yang terasa.. ni soalan terbuka sahaja..=)
Maaf andai ada yang terasa..

Ok Bai!


DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

24 hamba allah berkata:

Alya Esprézzo said...

nampak tetek?? kalo nmpk tetek bahaya tuuuuuuuuuuuuuuuuu..haha ke lurah tetek?

Farhah Azman said...

@Alya Esprézzoheheh..silap2.. dah edit da..adehh...hhehe

PiekaSahaja said...

lucah lucah..:P

Farhah Azman said...

@PiekaSahaja tak lucah la..hehehe

BRO_MONDAY said...

miss farhah : haii!!! ai datam dari blog miss alya..('',)


p/s : berkenaan entry ni, ai jawab LANGSUNG X HOT...MENYAMPAH LAGI ADA LAH...bukan nye maksud xde nafsu, tapi agak² cik adek yam nampak lurah oiiii.....koh koh koh

aien sowad said...

wahhhh ! sgt hebat lha tuh ! howt lha kononnye :)

Mekz's! said...

setujuuuu ngn pieka sahaja..hahaha gile!! howt kah??!!!

sYafIk-wAy said...

ieyyeeekkk , habat !

beLLa said...

lawa lagi aku punye. malas je nak tunjuk. kah3

alieff said...

shame on that word. sorry.

DoodleLicious said...

haaacchummm....eh terbersin pulak ^^

Farhah Azman said...

@BRO_MONDAY menyampah kan? hehe.. sama la...^_^

Farhah Azman said...

@aien sowad sebab maybe dye rasa hebat la kot, dye letak mcm tu..hehek

Farhah Azman said...

@Mekz's! memang gila skng ni.. rmai tak tkot tunjuk smua tu kat social network..T__T

Farhah Azman said...

@sYafIk-wAy habat eh? hahah..okey..:D

Farhah Azman said...

@beLLa hehe.. shh! rhsia tu...:D

c genk bah ne said...

tak lawa dan tak hot..

hahahaha


BLOG YANG MENJADI MANGSA KEKEJAMAN GENKCORNER

kotak bulat said...

tak lawa...hahhaa

Farhah Azman said...

@kotak bulat memang tak lawa n tak howt pun..=)

M i s h i e Syakirah said...

dtg blog walking dr blog alya. haha. tayang lurah? ape dah xlaku ke sampai nak tayang2 bagai. :)

Farhah Azman said...

@M i s h i e Syakirah thanks for bw cni..=)
maybe la kot? tak tye lg knpe..?
tp slalunye msti mereka akn jwb, howt pe nmpk lurah..T__T

Fad said...

dai bangga la tu org tgk dia nya gebu...hohoho

AyiLarimA said...

remaja zaman skang, makin menjadi jadi.. cewahh, macam laa Mira ni remaja zaman dulu kan? papepun, tepuk dada, tanya iman.

aylliarimasiprincess.blogspot.com.

i follow u

Farhah Azman said...

@AyiLarimA Biasa la kan...:D

Thanks..:)