--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

25 July, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU?


Salam 1 Blogger.. Nak join? Ade bran ke? hehe..
Klik je banner tu kalau nak join yeerr?





Sepatah dua kata untuk korang :

Segala kritikan anda sangat dihargai kerana segala kritikan dapat membantu aku dalam membaiki blog aku. tak kisah la dari segi design ke, penulisan ke apa ke. Apa pun, aku terima dengan hati yang terbuka.. selamat memberi kritikan.. =)


Wassalam.. ^_^


DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

23 hamba allah berkata:

SPEK HITAM said...

ade butang share je?takde butang tweet ke? susah nak promote blog u for the twitterians.

Edy Ramanov said...

blog ringkas. keep it up ya

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik Ida said...

dear.. takde bloglist ke kat sidebar? rase cam sunyi pulak blog u ni... :) happy blogging dear..

jom ramai-ramai kritik blog aku

AdinLala said...

AdinLaLa Mengkritik >>

Kak, tukar warna post background tau. Warna putih ker.

Maaf~ Terima kasih, peace :D

Jom Kritik Blog AdinLaLa !

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Farhah Azman said...

@AdinLala errk? hehe..thanks.. tp sebenarnya nak matching ngn background..:)

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

EndyScenes said...

camne nk kritik nie? ajar² haha (;

Farhah Azman said...

@EndyScenes erkk? haha..kritik je kalau ade yg tak elok di mata..:)

..cik gugu.. said...

lau tukar bground post ni kaler putih msti lg cntek ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said...

oke je, simple :)

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

kalau buat background dari kepala blog sampai kaki blog warna hitam lagi ok so akan ade perbezaan antara background main dengan background belakang.tp better gune putih.tp if nak maching dengan blog u pun xp.

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said...

sidebar jangan transparent .

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ɀʉɱʁɩ said...

sunyi nya blog..:)


http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html#en

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nissa Jalaluddin said...

homai2!sampai2 terus ckp dlm hati.comelnya!polka dot mmg menarik...dulu guna polka dot jugak....
suka kaler pink eh?kalo boleh jgnla semua pink...try out kaler lain utk text entri n tabs yang kat bwh button follower tu....anyway, nice!
follow terus!hihi=)

KimiCnoL said...

simple n nice..kalau letak fb lagi nice nak add..hehe ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

EndyScenes said...

ok je tgk , lgpun ramai da kritik smpi i pun x tau nk critic ape (; maaf yea

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..follow sekali..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Keciknya ruang entri, besarkan sikit boleh??


Dan kalau boleh statik kan background. Just untick kat scroll with page. Pening la bila scroll bawah.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

farisya!!!! said...

hyee!!!!ok dh blog ni tpi sidebar xnmpk la...hee...ssh nk follw...btw nice n cute polka dot layout....

http://farisya-ainan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html...
kritik sini plak ek...hee

zieyzain said...

nice,..Like! ziey follow yah =)

petuapakar said...

Nice blog. Pakar loike! Masih ada ruang untuk improvement....

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com