--> ]]>

Yang Mengikuti Perkembangan ♥

06 November, 2010

STUDY??

OKEYH! Hari2 aku da study untuk subjek Office Software ni.. Exam aku 7.11.2010 iaitu pada hari Ahad.. If tak leyh jwn gak aku pun tak tau la..hMmMm..
Ermmm.., kepala otak aku da tak leyh nak msuk da kalo aku terus membaca n menghafal waktu skng.. da la aku tgh migrain nie..!
Chenta hati aku lak tgh study gak..dye tu sangat2 la rajin..penat mcm ne pun,dye akn terus study3.. bagus sayang sy tuh..aku je mls sikikt..hehe.. hari2 dye bebel.."syg, da study lom,.? gie la study,jgn nk tido or online je," tu yg dye slalu ingatkan aku
tp aku?? aku study tak smpai 3 jam pun..tp aku study gak.. bkn tak study..maybe cara aku study laen..
skng nie,aku tgh study tp sempat lg nk memblog..heee...

neway,wish me luck for my exam!


DAH BACA, SILALAH KOMEN, TERIMA KASIH..=)

0 hamba allah berkata: